Uusia sopimuksia Hanhikivi 1 -työmaalla

Uusia sopimuksia Hanhikivi 1 -työmaalla

1 Mar 2017

Sopimus sähkötöistä kattaa 20 kV muuntoaseman rakentamisen, kytkentä- ja valokuitukaapeleiden asennuksen sekä työmaan ja työmaalla olevien teiden valaistuksen. Urakan toteuttaa JSC Sosnovoborelectromontazh. Työt käynnistyvät keväällä 2017 ja valmistuvat alkuvuodesta 2018. Urakka tulee työllistämään enimmillään noin 20 henkilöä.

AS BMGS Eesti filiaal -yrityksen kanssa on solmittu sopimus vesirakennustöistä, joka sisältää louhinta- ja ruoppaustyöt vedenpoistokanavan, suojavallien ja väliaikaisen padon alta sekä suojavallien ja väliaikaisen padon rakennustyöt. Työt käynnistyvät keväällä 2017 ja niiden on määrä valmistua keväällä 2018. Vesirakennustyöt työllistävät noin 20 henkilöä.

Lisätietoja:

Titan-2: Mihail Tchitcherin, PR Manager, +358 40 515 1137, m.tchitcherin@titan2.fi

Taustatietoa:

JSC SOSNOVOBORELECTROMONTAZH (SEM) on osa venäläistä TITAN-2-konsernia ja toiminut ydinvoimarakentamisessa vuodesta 1968. SEM:n päätoimialana sähkösuunnittelu- ja urakointi.Yhtiön referensseihin kuuluvat mm. Leningradin, Kaliningradin ja Smolenskin ydinvoimalaitokset.

AS BMGS Eesti filiaal on osa latvialaista BMGS-yritystä, joka on erikoistunut vesi- ja satamarakentamiseen. BMGS on toiminut alalla vuodesta 1952 ja toimittanut monia urakoita niin Eurooppaan kuin Venäjälle.