Rosatomin suunnitteluosasto käynnistää kansainvälisen valokuvakilpailun

Rosatomin suunnitteluosasto käynnistää kansainvälisen valokuvakilpailun

21 Jul 2020
Osallistujat voivat osallistua kilpailuun yhdellä tai useammalla, kuitenkin enintään viidellä työllä seuraavissa kategorioissa:
1 Tässä on atomi. Kategorian kuvat ilmaisevat luonnon ja yhteiskunnan hyvää suhdetta ydinenergiaan, sen turvallisuuteen ja ympäristöystävällisyyteen. Kuvat voivat näyttää sekä rakennettuja että rakenteilla olevia ydinvoimaloita.

2 Minun maani. Kategorian kuvat esittelevät kulttuurin rikkauksia ja kansallista identiteettiä maan tai alueen elämän, pukeutumisen ja perinteiden kautta.

3 Pysähtynyt kuva. Kategorian kuvat toimivat kertomattomina tarinoina elämän sykkeestä ja antavat katsojalle mahdollisuuden tulkita kuvan tarinaa itse.

4 Vuoropuhelu luonnon kanssa. Kategorian kuvat kuvaavat ympäröivän maailman moninaisuutta ja loistoa, sen haurautta, ainutlaatuisuutta sekä kauneutta. Kuvat voivat ikuistaa eläimiä elinympäristössään, luonnonilmiöitä tai maisemia – kaikkea sitä, mikä saa meidät pysähtymään hetkeksi ja ihailemaan kaunista planeettaamme.

5 Olemme mitä syömme. Kategorian kuvat esittelevät kansallisen keittiön erikoisuuksia, ruoanlaiton perinteitä sekä syömisen rituaaleja.

Kuvamanipulaatio, tehosteiden, kehysten tai kollaasien käyttö kuvissa ei ole sallittu. Ainoastaan pienimuotoinen kuvankäsittely, kuten rajaus, valkotasapainon ja tiheyden (kirkkaus, kontrasti) muokkaaminen on sallittu. Kuvasta ei saa poistaa, korvata tai muuttaa mitään eikä sen yksityiskohtien muokkaaminen ole sallittua. Valokuvaajat katsotaan kuvan tekijöiksi, ja heillä on täysi omistusoikeus jokaisen lähettämänsä valokuvan tekijänoikeuksiin.

Kuvien tulee olla JPEG-tiedostoja, jotka eivät ole suurempia kuin 20 MB ja pakattuna vähintään 11 MB. Kuvan koon on oltava vähintään 2200 x 5700 pikseliä.

Tiedostonimen tulee sisältää työn sarjan numero, kuvaajan etu- ja sukunimi, työn nimi sekä vuosiluku. Tiedot ilmoitetaan latinalaisin kirjaimin ja erotellaan alaviivalla, esimerkiksi 01_Ivan_Petrov_Tiger_2020. Kuvien kaikki EXIF-tiedot tulee tallentaa.

Voittajat palkitaan palkintojenjakotilaisuudessa. Tiedot palkintoseremoniasta julkaistaan yhtiön verkkosivuilla. Parhaat teokset esitellään valokuvanäyttelyssä.

Teokset toimitetaan sähköpostitse osoitteeseen photoawardsrussia@gmail.com. Hakijat voivat jättää hakemuksensa 17.9.2020 mennessä. Hakemuslomakkeen ja lisätiedot löydät osoitteesta https://ase-ec.ru/en/for-journalists/photo-awards/.

Tietoa toimittajille:

Rosatomin suunnitteluosasto ASE:en (Rosatom State Corporation Engineering Division) kuuluvat ydinvoimateollisuuden johtavat yritykset: mm. ASE EC JSC (Nižni Novgorod), Atomstroyexport JSC (Moskova), Atomenergoproekt JSC (Moskova), ATOMPROEKT JSC (Pietari).

Suunnitteluosasto on portfoliolla ja ulkomailla rakenteilla olevien ydinvoimalaitosten lukumäärällä mitattuna ensimmäisellä sijalla maailmassa. Ulkomaisten hankkeiden osuus portfoliosta on noin 80 prosenttia.

Suunnitteluosasto toteuttaa suuritehoisten ydinvoimalaitosten suunnittelu- ja rakennusprojekteja Venäjällä ja ulkomailla, tarjoaa täyden valikoiman EPC-, EPC (M) -palveluita, projektinhallinta ja suunnittelu mukaan lukien sekä kehittää Multi-D-tekniikoita kompleksisten suunnittelulaitosten hallintaan. Suunnitteluosasto hyödyntää kokemustaan Venäjän ydinvoimateollisuuden yli 75-vuotisesta historiasta ja huipputeknologiasta.

Rakennamme luotettavia ja turvallisia ydinvoimalaitoksia III + Gen VVER -reaktorilla, jotka ovat kaikkien kansainvälisten vaatimusten ja suositusten mukaisia.

www.ase-ec.ru