RAOS Project Oy osallistui Oulussa järjestettävään Suurhankeinfoon

RAOS Project Oy osallistui Oulussa järjestettävään Suurhankeinfoon

19 Feb 2017

Outi Pelkonen korosti yhteistyön tärkeyttä kaikkien rakennushankkeeseen osallistujien kesken. Hän sanoi, että tällä hetkellä RAOS Projectin palveluksessa toimii 173 henkilöä, joista 12 työskentelee Pyhäjoella ja 25 Helsingissä. Lisäksi Pelkonen toi esille, että vuoden 2017 loppuun mennessä henkilöstö kasvaa noin 250 työntekijään. Enimmillään, vuonna 2020, RAOS Projectin palveluksessa työskentelee 354 henkilöä, joista yli 130 tulee työskentelemään Pyhäjoella.

Outi Pelkonen myös kertoi osallistujille, että laitos- ja tukialueella on jo tehty lukuisia valmistelevia töitä. Mm. asfaltti- ja kevyen liikenteenväyliä on tasoitettu 16 km, maata ja kiveä on kaivettu yli 190 000 m3 sekä vesi- ja viemäriputkia on asennettu 16 km.

Oulun kauppakamarin suurhankevaliokunnan varapuheenjohtaja, Jouni Kähkönen totesi: ”Oulun alueella on työn alla monia suuria investointeja, mutta Hanhikivi 1 on tietysti niistä suurin. Oulun kauppakamari on järjestänyt vuodesta 2012 lähtien kaksikymmentä Suurhankeinfoa jakaakseen tietoa paikallisille yrityksille, jotta ne voisivat verkostoitua ja päästä osaksi toimitusketjua. Hanhikivi 1 on lähtenyt käyntiin loistavalla yhteistyöllä venäläisten yhtiöiden kanssa ja pyrimme kehittämään tätä yhteistyötä vieläkin enemmän. Tämänkaltaisilla suurinvestoinneilla on suunnaton vaikutus Oulun alueen liiketoiminnan ja hyvinvoinnin kehitykseen.”

Suurhankeinfo järjestetään neljästi vuodessa Pohjois-Pohjanmaan alueella toimiville yhtiöille, sijoittajille ja yrittäjille. Tapahtuman osallistujat voivat esitellä omia hankkeitaan, tutustua alueen investointihankkeisiin, solmia liikekontakteja ja markkinoida palveluitaan. Tapahtuman järjestää Oulun kauppakamari.