RUFI EN
News
Nordic Nuclear Forum 5.-6.2.2019
29 Nov 18
Nordic Nuclear Forum järjestetään Finlandia-talolla 5.-6.2.2019. Konferessi kokoaa yhteen kansainvälisiä ydinvoima-alan osaajia. Kaksi päiväisessä tapahtumassa on mukana muun muassa Rosatom, RAOS Project, Fortum, Fennovoima ja

Lisätietoa ohjelmasta: Nordic Nuclear Forum
RAOS Project ja Rosatom osallistuivat Energia 2018 messuille
19 Nov 18

RAOS Project Oy, Rosatom ja Fennovoima osallistuivat yhdessä Energia 2018 -messuille, jotka järjestettiin Tampereella tänä vuonna 14. kertaa.

Fennovoima ja RAOS Project esittelivät tapahtumassa Hanhikivi 1 -hankkeessa hyväksi todettuja käytäntöjä projektinhallinnassa. Hankkeen toteutuksen keskeisinä painopisteinä ovat rakennus- ja käyttöturvallisuus, turvallisuuskulttuurin kehittäminen, henkilökohtainen vastuu työtuloksista sekä tehokas ja läpinäkyvä yhteistyö.


Pietarissa järjestettiin jokavuotinen Hanhikivi 1 -hankeseminaari
4 May 18
Pietarissa pidettiin 19. - 20. 4. 2018 kolmas Hanhikivi 1 -ydinvoimalahankkeen yhteistyökumppaneille ja toimijoille suunnattu seminaari. Tapahtuman järjesti  ydinteollisuusyhdistys FinNuclear. Edelliset kaksi seminaaria järjestettiin Oulussa vuosina 2016 ja 2017.
Pohjois-Pohjanmaan materiaalivirrat selvitetty - Hanhikivi 1 -hankkeen vaikutuksista uutta tietoa
11 Apr 18
Pohjois-Pohjanmaan materiaalitasetta varten selvitettiin alueelta saatavien materiaalien määrä, kulutus alueella sekä tuonnin ja viennin osuudet. Suurimmat materiaalivirrat liikkuvat teollisuudessa ja alkutuotannossa, jossa syntyy merkittäviä määriä hyödyntämättömiä sivuvirtoja ja jätteitä. Sivuvirtojen hyödyntäminen on nykypäivänä usein osa normaalia liiketoimintaa, mutta selvityksen mukaan resurssitehokkuutta voidaan parantaa merkittävästi monilla eri toimialoilla.
Hanhikivi 1- työmaalla tapahtuu
6 Apr 18
Hanhikivi 1 - työmaalla valmistelevat työt jatkuvat. RAOS Projectin ja pääurakoitsija Titan 2:n toimistorakennukset ovat valmistumassa. Molemmissa toimistoissa on työskentelytilaa noin 200 työntekijälle.